Σύντομα θα υπάρχει νόμιμος τρόπος να εμβολιαστείτε «εκτός σειράς»!

Με σύνθημα «καμιά δόση εμβολίου χαμένη»

Must Read

Τη δυνατότητα εισαγωγής σε «Λίστα Αναμονής» παρέχει το Υπουργείο Υγείας σε όσους έχουν ήδη κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, σε μια προσπάθεια, προφανώς, να καταπολεμηθούν τα ποικίλα φαινόμενα εκτός σειράς εμβολιασμών από επιτήδειους αξιωματούχους ή μη, που έχουν παρατηρηθεί τους τελευταίους μήνες.  

Ειδικότερα, όσοι έχουν ήδη κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, μπορούν, χάρη στην εν λόγω λίστα, σε περίπτωση ακύρωσης αλλού προγραμματισμένου ραντεβού, να έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν νωρίτερα, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Συγκεκριμένα επισημαίνει: «Καμιά δόση εμβολίου χαμένη. Όσοι έχουν ήδη κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, μπορούν να μπουν και σε “Λίστα Αναμονής” ώστε σε περίπτωση ακύρωσης άλλου προγραμματισμένου ραντεβού, να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού νωρίτερα. Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά σε συγκεκριμένα σημεία σε όλη τη χώρα και σύντομα θα επεκταθεί στα περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα».

  • Δείτε τη σχετική ανάρτηση του υπουργού Υγείας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This