Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε 60χρονος από τη Σύρο που κατέρρευσε μετά τον εμβολιασμό του

Ο 60χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca

Must Read

Αγωνία επικρατεί στη Σύρο για την κατάσταση της υγείας ενός 60χρονου, ο οποίος λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του στην Ερμούπολη με το εμβόλιο της AstraZeneca, κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το Syrospress.gr μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε βαρύ εγκεφαλικό.

«Ισχαιμικό και όχι αιμορραγικό εγκεφαλικό, σύμφωνα με την αξονική που έγινε. Το ισχαιμικό δημιουργείται από θρόμβους. Και το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει κατηγορηθεί ότι δημιουργεί θρόμβους. Εμείς δεν είμαστε γιατροί, αλλά συνδυάζουμε τα γεγονότα», είπε άνθρωπος του περιβάλλοντος του 60χρονου, ενώ τόσο, ο γιος, όσο και ο αδελφός του άνδρα, σκέφτηκαν το ίδιο, καθώς έχουν στο μυαλό τους και όλα τα περιστατικά θρόμβωσης που έχουν εμφανιστεί ανά τον πλανήτη και ερευνάται η σχέση τους με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Το βράδυ της Παρασκευής ο 60χρονος μεταφέρθηκε με επείγουσα αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου δίνει μάχη, καθώς δεν έχει συνέλθει ακόμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This