Σάλος στην Πάρο! Σύλληψη και πρόστιμο σε 15χρονο που πήγαινε στον φούρνο!

Must Read

Οργή έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Πάρου η σύλληψη και η επιβολή προστίμου σε ένα 15χρονο αγόρι την ώρα που πήγαινε στον φούρνο του χωριού του. Η μητέρα του, με ανάρτηση στο facebook βάλλει κατά των αστυνομικών για τη συμπεριφορά τους, ενώ οι Αρχές δίνουν τη δική τους εκδοχή.

«Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο ΑΤ Πάρου που έπιασαν τον γιο μου 15 χρόνων και του έκοψαν κλήση γιατί πήγε να αγοράσει μια κόκα κόλα από το φούρνο του χωριού και που του πήραν το κινητό με απαίτηση και τον τράβηξαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει μαζί μου τον έψαχνα σε όλο το χωριό μέχρι που τηλεφώνησα εγώ η ίδια στο τμήμα και μου είπαν πως τον έχουν εκεί μπράβο λοιπόν στα χάλια σας. Εγώ με 7 παιδιά μπορεί να μην έχω να πληρώσω την κλήση αλλά θα τα βρω αλλά θα με βρείτε μπροστά σας ντροπή και αίσχος» έγραψε η μητέρα του 15χρονου στο facebook.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  πρωινής εκπομπής του Open ,«Ωρας Ελλάδος», που επικοινώνησε με τους αστυνομικούς στο νησί, το παιδί, οδηγούσε μηχανάκι συγγενικού προσώπου. Τον σταμάτησαν για έλεγχο και δεν είχε χαρτιά. Όπως είπαν οι αστυνομικοί στον Σπύρο Φρεμεντίτη η διαδικασία ορίζει ότι πρέπει να οδηγηθεί στο αυτόφωρο. Λένε οι αστυνομικοί, ότι πέρασαν 10 λεπτά για να μεταβούν στο τμήμα και πράγματι στο 10λεπτο κάλεσε η μητέρα του παιδιού, ενώ ήταν καθ’ οδόν. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν θα ειδοποιούσαν τη μητέρα του όταν θα έφταναν στο τμήμα. Τελικά, οι αστυνομικοί του επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και επικοινώνησαν με τον εισαγγελέα για να ακολουθηθεί η διαδικασία και να οριστεί δικάσιμος για το γεγονός ότι δεν είχε άδεια και δίπλωμα οδήγησης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This