Διπλή ζωή! H κατάθεση 45χρονης «καίει» τον άντρα της Τέτας Καμπουρέλη

Η στενή παρέα με 45χρονη ενδυματολόγο, το δάνειο για σπίτι στο όνομά της και τα... όνειρα του Βασίλη Γκουρούση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη

Must Read

Αντιμέτωπος με ακόμα μία πρόκληση βρίσκεται ο ήδη προφυλακισμένος θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης, καθώς, μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για την κινηματογραφική κλοπή του τεράστιας αξίας περιεχομένου των τεσσάρων «χρυσών» θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας του Νέου Ψυχικού, καλείται πλέον να αντικρούσει και όσα κατέθεσε η 45χρονη πρώην φίλη του για την κρυφή διπλή ζωή που φέρεται ότι έκανε στο πλευρό της εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, την ώρα που η γνωστή μανικιουρίστα Τέτα Καμπουρέλη τασσόταν με το μέρος του συζύγου της, υποστηρίζοντας με σθένος στους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση ότι ο 58χρονος δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή σε όσα τον κατηγορούν, η 45χρονη ενδυματολόγος από τον Πειραιά ήταν αποκαλυπτική για τον επιχειρηματία στην κατάθεση «φωτιά» που έδωσε στους αξιωματικούς του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Η 45χρονη, η οποία ήταν ένα από τα πρόσωπα που κλήθηκαν από τον ανακριτή να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την πολύκροτη υπόθεση, έδωσε λεπτομερή στοιχεία για τον χαρακτήρα του κατηγορούμενου θεατρικού παραγωγού με τον οποίο ήρθε πιο «κοντά» στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνεργασίας τους, για τις δραστηριότητες και τα οικονομικά του, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πότε της έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα.

Εγγυητής ο ίδιος

Ωστόσο, προκάλεσε εντύπωση ο ισχυρισμός της ότι ο 58χρονος επιχειρηματίας σχεδίαζε αρχικά να αγοράσει ένα σπίτι αξίας 1.000.000 ευρώ για να μετακομίσουν εκεί μαζί (!!!), αλλά στη συνέχεια «έριξε» την τιμή στα 700.000 ευρώ, πιέζοντάς τη να βγάλουν δάνειο στο όνομά της με εγγυητή τον ίδιο! Οπως τόνισε στην κατάθεσή της, γνωρίστηκε με τον Βασίλη Γκουρούση τον Οκτώβριο του 2019, όταν την προσέγγισε με την ιδιότητα του θεατρικού παραγωγού, για να αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια μιας παράστασης που θα ανέβαζε εκείνος τον Νοέμβριο.

«Οταν τον γνώρισα, μου παρουσιάστηκε ως ένα άτομο το οποίο έχει πολλά χρήματα ως θεατρικός παραγωγός κι ότι έχει ακίνητη περιουσία και σκάφη… Κατά τη διάρκεια της περιοδείας με προσέγγισε περισσότερο και γνωριστήκαμε καλύτερα. Μετά το τέλος της περιοδείας βρισκόμασταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και είχαμε πιο άμεση επαφή. Γενικά η συμπεριφορά του Γκουρούση δεν ήταν πολύ σταθερή και εννοώ ότι άλλαζε συνεχώς γνώμες και δεν μπορούσα να καταλάβω πότε λέει αλήθεια» ανέφερε η 45χρονη στην κατάθεση που «καίει» τον επιχειρηματία.

Πολυτελές σπίτι

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση του 58χρονου να αγοράσουν ένα πολυτελές σπίτι.
«Πρόσφατα μου είπε να ψάξω σπίτι με τιμή αγοράς μέχρι 1.000.000, προκειμένου να μείνουμε μαζί. Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, μου είπε ότι δεν έχει λεφτά λόγω πανδημίας και ανέφερε ότι θέλει να πάρει δάνειο. Συνέχιζα να ψάχνω σπίτι και μου είπε η τιμή αγοράς να μην ξεπερνάει τα 700.000 ευρώ. Πάλι, όμως, με ακύρωσε και μου είπε ότι δεν έχει τα λεφτά για τέτοια αγορά. Μετά από καιρό μού πρότεινε το δάνειο να βγει στο δικό μου όνομα (…) και ότι ο ίδιος θα μπει εγγυητής, λόγω της ακίνητης περιουσίας που έχει» κατέθεσε χαρακτηριστικά η ενδυματολόγος, καταλήγοντας ότι ο Γκουρούσης της έλεγε ψέματα ότι το δάνειο προχωράει. Φέρεται, μάλιστα, ότι της είπε πως θα την καλούσε κάποια στιγμή η τραπεζική υπάλληλος για να υπογράψει το δάνειο, αν και η ίδια δεν είχε παραστεί ποτέ αυτοπροσώπως στην τράπεζα για να συζητήσει μαζί της και να υπογράψει τα απαραίτητα χαρτιά.

Ψάχνουν σε Ελβετία και Βουλγαρία για τον «θησαυρό»

Και η Ιντερπόλ έχει ριχτεί πλέον στο «κυνήγι του χαμένου θησαυρού» από την τράπεζα του Νέου Ψυχικού, σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα κλεμμένα κοσμήματα και τα μετρητά, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε περίπου 8.000.000 ευρώ! Οι ελληνικές διωκτικές Αρχές ζήτησαν από τις κατόχους των τεσσάρων παραβιασμένων θυρίδων φωτογραφίες και πληροφορίες για τα ανεκτίμητης αξίας κοσμήματα, τις λίρες και τα ρολόγια που έκαναν φτερά. Οι φωτογραφίες των κοσμημάτων έχουν ήδη σταλεί στην Ιντερπόλ και δεν αποκλείεται να αναρτηθούν στο site της ευρωπαϊκής αστυνομίας, στη διάθεση της οποίας πρόκειται να τεθούν, μεταξύ άλλων, οι κάρτες γνησιότητας και ασφάλειας των ρολογιών, καθώς και οι ημερομηνίες κοπής των κλεμμένων λιρών.

Τα ταξίδια

Οι έρευνες για τα ρολόγια που εκπλάπησαν από τις θυρίδες στρέφονται στην Ελβετία, όπου υπάρχει εκτεταμένο δίκτυο παράνομης αγοραπωλησίας ρολογιών. Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει και η Βουλγαρία, καθώς εκεί είχε κάνει πολλά ταξίδια ο Βασίλης Γκουρούσης. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο κατά την παραμονή του στη βαλκανική χώρα ο 58χρονος επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός να είχε κάνει επαφές για να «φυγαδεύσει» τα κλοπιμαία. Στο πλαίσιο του νέου κύκλου ερευνών που έχει ανοίξει, αναζητείται ο Μπανγκλαντεσιανός πρόεδρος «φάντασμα» της εταιρίας του 58χρονου, στην οποία ανήκει μεταξύ άλλων και το κομμωτήριο της γνωστής τηλεπερσόνας συζύγου του. Πληροφορίες θέλουν τον 53χρονο αλλοδαπό, που κυκλοφορούσε με μηχανάκι μικρού κυβισμού και απ’ ό,τι φαίνεται ήταν πρόεδρος της εταιρίας μόνο στα χαρτιά, να εξαφανίστηκε λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη του Γκουρούση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This