Ένταλμα σύλληψης για Πολάκη – Βαξεβάνη και… αστυνομικούς μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη 

Αυτόφωρο... επειδή αποκάλυψαν έγγραφα για την ισχυρή αστυνομική δύναμη που εργάζεται για την φύλαξη του

Must Read

Την αυτόφορη σύλληψη του Παύλου Πολάκη, του Κώστα Βαξεβάνη αλλά και σχεδόν 20 αστυνομικών ζητά ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης μετά από μηνύσεις που κατέθεσε σε βάρος τους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έκαναν γνωστή την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι είναι καταζητούμενοι στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μήνυσε σχεδόν 20 αστυνομικούς

Ο Μένιος Φουρθιώτης μήνυσε σχεδόν 20 αστυνομικούς της Βορειοανατολικής Αττικής αλλά και τον εκδότη της Documento Κώστα Βαξεβάνη, οι οποίοι αποκάλυψαν επίσημα έγγραφα για την ισχυρή αστυνομική δύναμη και το θωρακισμένο όχημα που έχει τεθεί στη διάθεσή του. Όσο για την μήνυση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή αφορά τους σχολιασμούς του στα social media για το πρόσωπο του πάλαι πότε αντζέντη μοντέλων και πλέον δημοσιογράφου.

Ζητάει και προανακριτική

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε και προανακριτική για τον βουλευτή: «Μόλις με ενημέρωσαν πως ο Φουρθιωτης (ο μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου παιδιά, ο μαϊντανός του τηλεοπτικού σκουπιδότοπου παιδιά) ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ για την αποκάλυψη του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ γεγονότος της φύλαξης του από 14 αστυνομικούς και της ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ από την αστυνομία, ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ για τις μετακινήσεις του, που διάλεξε ο ίδιος!!!!! Ζητάει μάλιστα αυτόφωρη σύλληψη και προανακριτική για μενα» έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

 

 

Κώστας Βαξεβάνης: «Είμαι καταζητούμενος»

Από πλευράς του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει: «Την προσοχή σας. Είμαι καταζητούμενος μετά από μήνυση #Φουρθιωτη. Μήνυση κατέθεσε και εναντίον Πολάκη και συνδικαλιστών αστυνομικών. Όχι δεν είναι αστείο, είναι κατάντια. Ο Φουρθιωτης διατείνεται πως έχει διασυνδέσεις σε κυβέρνηση και ΕΛΑΣ. Και το αποδεικνύει με τη φύλαξή του».

Όσο για τους αστυνομικούς της βορειοανατολικής Αττικής για τους οποίους εκκρεμεί αυτόφωρο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν έχουν συλληφθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This