Δευτέρα 2/8/2021

Υψηλά φυλασσόμενος κατηγορούμενος για… απάτες! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν κάποιοι εκεί στην ΕΛΑΣ;

Να στείλουν αστυνομική φύλαξη και σε άλλους υπόδικους!

Μπορεί η περίπτωση του Φουρθιώτη να μονοπώλησε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν είναι ο μόνος που του έχει δοθεί αστυνομική φύλαξη. Υπάρχουν και χειρότερα…

Όπως αποκάλυψε το bloko.gr και ο Γιώργος Καραϊβάζ υψηλά φυλασσόμενος είναι κατηγορούμενος για απάτες! Από το καλοκαίρι τέσσερις πολίτες του έχουν κάνει μήνυση ότι τους εξαπάτησε. Ο συγκεκριμένος διαθέτει εταιρεία τηλεπώλησης κινητών τηλεφώνων και οι μηνυτές, καταθέτοντας και τα ανάλογα παραστατικά, πλήρωσαν για να παραλάβουν ακριβά τηλέφωνα, τα οποία όμως ποτέ δεν έφτασαν στα χέρια τους! 

Έχουν ήδη σχηματιστεί δικογραφίες στα αστυνομικά τμήματα Λάρισας, Αμαρουσίου και Αμπελοκήπων, ενώ η τελευταία καταγγελία έγινε τον περασμένο Ιανουάριο.

Το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι σύμφωνα με τις αναφορές ο φυλασσόμενος φέρεται να εκβίαζε ακόμη και τους αστυνομικούς συνοδείας, όταν αρνούνταν να εκτελούν χρέη οδηγού! Τους έλεγε ότι θα τους καταγγείλει στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ ότι τον εκβιάζουν για να τους δίνει 500 ευρώ τον μήνα! Αυτές οι καταγγελίες ήταν που οδήγησαν στην απόφαση να αφαιρεθεί η αστυνομική φύλαξη από τον ευυπόληπτο αυτόν κύριο, τον οποίο διαφήμιζε και κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

Είναι να απορεί κανείς με την επιτροπή της ΕΛΑΣ που αποφασίζει σε ποιον χορηγεί αστυνομική φύλαξη… Εκτός και αν πέφτουν πιέσεις από ψηλότερα κλιμάκια ακόμη και για τους υπόδικους…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ