Παρασκευή 30/7/2021

Απειλούν τον Πασχάλη Τσαρούχα και το Πειθαρχικό του ΣΕΗ!

Προειδοποιεί τους «ενδιαφερόμενους» ότι οι απειλές τους δεν θα πιάσουν τόπο

Μια σοβαρή καταγγελία κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στο «στόχαστρο» απειλών αφότου συστάθηκε το Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών προκειμένου να εξετάσει και συλλέξει καταγγελίες που αφορούν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση αλλά και κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο.

Στην ανάρτησή του ο Πασχάλης Τσαρούχας προειδοποιεί ότι οι απειλές δεν θα πιάσουν τόπο: «Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, πέρασε δύο φορές το κατώφλι του Εισαγγελέα, παραδίδοντας την πρώτη φορά 18 φακέλους και την δεύτερη άλλους 5. «Η εντολή που έχουμε από τον κ. Εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας» είχε δηλώσει βγαίνοντας από την Εισαγγελεία. Όλες οι καταγγελίες αφορούν αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και απ’όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν έχουν παραγραφεί.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ