Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Στο κινητό οι… απαντήσεις για τον Στάθη Άνθη – Ενισχύσεις στις έρευνες από τον Γιώργο Τσούκαλη

«Οι γονείς μου με ρωτάνε και δεν έχω τι να τους απαντήσω» λέει ο Δημήτρης Άνθης

Ενας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από την εξαφάνιση του 33χρονου Στάθη Άνθη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς στην περιοχή Bigbury-on-Sea, στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας, και η οικογένειά του συνεχίζει να ζει με την αγωνία, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν στο σκοτάδι!

  • Από τη
    Μαρία Μεϊμάρη

Σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί ο 33χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως σερβιτόρος στο πολυτελές ξενοδοχείο «Burgh Island», οι γονείς και τα αδέλφια του ανέθεσαν στον Γιώργο Τσούκαλη τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με τον έμπειρο ερευνητή, ο κ. Τσούκαλης αποκάλυψε ότι το επόμενο βήμα της οικογένειας θα είναι να επαναλάβει το αίτημά της για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του Στάθη, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους είχε έρθει σε επαφή πριν από την εξαφάνισή του και με ποια άτομα είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες μέσω social media, αλλά και μέσω των ηλεκτρονικών εφαρμογών που χρησιμοποιούσε, δηλαδή του Viber, του WhatsApp κ.ά. Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, βρίσκεται ήδη στην Αγγλία ο Δημήτρης Άνθης, αδελφός του 33χρονου, ο οποίος στη συνάντηση που θα έχει την ερχόμενη Παρασκευή με τις βρετανικές Αρχές θα ζητήσει να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.

«Είμαστε μακριά από τα γεγονότα και λόγω της καραντίνας ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγαλύτερος. Σύμφωνα, πάντως, με την πρώτη ενημέρωση που είχα από τον αδελφό του Στάθη, ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία, οι βρετανικές Αρχές θεωρούν ότι υπάρχουν στην υπόθεση πολλά σημεία που, αν αξιολογηθούν σωστά, μπορεί να οδηγήσουν γρηγορότερα στον εντοπισμό του 33χρονου» ανέφερε ο Γιώργος Τσούκαλης.

Ο άλλος αδελφός του αγνοούμενου Στάθη ή Stan, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στην Αγγλία, εξέφρασε την αγωνία του για την τύχη του αγαπημένου του προσώπου. «Την Τετάρτη κλείνει ένας μήνας από την εξαφάνιση του αδελφού μου. Δεν υπάρχουν νεότερα, η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Και οι γονείς μου με ρωτάνε και δεν έχω τι να τους απαντήσω. Εννοείται ότι η αγωνία μας είναι μεγάλη» ανέφερε ο Γιώργος Άνθης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ