Αυξήθηκαν οι ακυρώσεις των ραντεβού στα φαρμακεία – «Eχουμε βρει τον μπελά μας με το εμβόλιο της AstraZeneca»

Οι πολίτες ζητούν αλλαγή του εμβολίου

Must Read

Για αύξηση των ακυρώσεων των εμβολιασμών από αρκετούς πολίτες έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κωνσταντίνος Λουράντος, επισημαίνοντας πως είναι αρκετοί οι πολίτες που ματαιώνουν το ραντεβού, αν υποψιαστούν ότι πρόκειται να λάβουν το εμβόλιο της AstraZeneca.

Να ψάξει για άλλο

«Eχουμε βρει τον μπελά μας. Ζητούν από τον φαρμακοποιό να ακυρώσει το ραντεβού και να ψάξει για άλλο, ώστε να είναι σίγουροι πως δεν θα πρόκειται για το εμβόλιο της AstraZeneca» έγραψε και συμπλήρωσε: «Τι μπορείς να πεις; “Δεν σ’ το αλλάζω”; Ασφαλώς και δεν στέκει σε καμία λογική η εκ μέρους του ΠΦΣ προσπάθεια αποτροπής των πολιτών να πηγαίνουν στα φαρμακεία, αφού “τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει”, όταν μέχρι χθες αλλάζαμε τα πάντα και κυρίως όταν έχουμε αποδεχθεί αυτή τη διαδικασία και μάλιστα… πανηγυρίζοντας. Και βάλαμε αυτή τη διαδικασία στην αρμοδιότητά μας χωρίς καν να διαπραγματευτούμε, υπακούοντας σε μια κυβερνητική επιλογή, γιατί ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ! Ομως, όσο καλός και αν είσαι, οι άνθρωποι θα σε κρίνουν πάντα με τη διάθεση και τις ανάγκες τους, και όχι με τη δική σου προσφορά, που εν προκειμένω αγγίζει τα όρια της υποτέλειας απέναντι σε ένα σύστημα που συνεχώς ζητά, χωρίς να δίνει τίποτα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This