Ιδιοκτήτης καφενείου κλειδώθηκε μαζί με τους θαμώνες στο μαγαζί για να μην τους πιάσει η αστυνομία

Δεν γλύτωσαν το πρόστιμο!

Must Read

Οι παρανομίες πληρώνονται. Πρόστιμο επέβαλε η αστυνομία σε ιδιοκτήτη καφενείου στην Πάτρα, καθώς το λειτουργούσε παράνομα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στα Δεμένικα της Πάτρας, όπου η αστυνομία στα πλαίσια ελέγχου, έπειτα από καταγγελία, έκανε έφοδο σε ένα καφενείο.

Τελικά αποδείχθηκε ότι το καφενείο λειτουργούσε κανονικά ενώ βρίσκονταν εντός του αρκετοί θαμώνες.

Μόλις ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας, κλειδώθηκαν μέσα στο καφενείο. Οι αστυνομικοί όμως δεν πτοήθηκαν και περιμέναν έξω από το μαγαζί μέχρι να έρθει ο εισαγγελέας. Εν τέλει ειδοποιήθηκε ένας κλειδαράς και άνοιξε την είσοδο το καφενείο.

Τελικά επιβλήθηκαν πρόστιμα τόσο για τον ιδιοκτήτη όσο και για τους πελάτες. Ο ιδιοκτήτης θα περάσει από αυτόφωρο και θα χρειαστεί να πληρώσει 5.000 ευρώ, ενώ η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο των 600 ευρώ (300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και 300 για μετακίνηση), στους έξι πελάτες.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This