Θρήνος για την 25χρονη Κορίνα που έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα στη Γαύδο

Λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου - Δεν πρόλαβαν να βγουν από το όχημα

Must Read

Θρήνος και βουβή θλίψη έχουν σκεπάσει το νησί Γαύδου όπου η 25χρονη Κορίνα άφησε την τελευταία της πνοή στο νησί, τα ξημερώματα της 11ης Απριλίου.

Η νεαρή φοιτήτρια με καταγωγή από την Κέρκυρα, σπούδαζε στο Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο της Κρήτης, όμως η ίδια αγαπούσε πολύ το ακριτικό νησί της Γαύδου, για το οποίο μάλιστα είχε γράψει πριν μερικούς μήνες της ερευνητική εργασία της, παρουσιάζοντας προτάσεις για εναλλακτικό τουρισμό που θα ενίσχυε το νησί.

Λύθηκε το χειρόφρενο

Η 25χρονη Κατερίνα, βρισκόταν με το Ι.Χ. της οποίο ήταν συνεπιβάτης ένας άντρας, στο Βαθύ Σελί. Αν και το όχημα ήταν σταθμευμένο, ξαφνικά το χειρόφρενο λύθηκε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσε στον γκρεμό πριν προλάβουν να βγουν από αυτό η νεαρή φοιτήτρια και ο συνεπιβάτης της.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Χανίων, όμως για τη νεαρή φοιτήτρια ήταν ήδη αργά. Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Γαύδου εκφράζει τα συλληπητήριά του στην οικογένεια της άτυχης Κορίνας: «Ο αναπάντεχος χαμός μιας νεαρής και πολύ γλυκιάς κοπέλας στη Γαύδο, γέμισε θλίψη το νησί μας. Από την πρώτη στιγμή της είδησης του ατυχήματος εθελοντές μας έσπευσαν στο σημείο ώστε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς ο χρόνος και η σοβαρότητα των τραυμάτων της κοπέλας δεν ήταν σύμμαχοί μας. Ως δημοτικό συμβούλιο εκφράζουμε τα βαθειά μας συλλυπητήρια στους οικείους της με την ευχή να μην υπάρξει άλλο θύμα τροχαίου στο νησί μας» αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου για το τρομερό δυστύχημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This