Διευθυντής Πνευμονολογικής Ευαγγελισμού: «Πέρα από τη λογική μου να μιλάμε για Πάσχα στο χωριό»

Δηλώνει πως δεν είναι υπερόπλα τα self test

Must Read

Παράλογο και εκτός πραγματικότητας θεωρεί ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, το ενδεχόμενο άνοιγμα της μετακίνησης από νομό σε νομό τις ημέρες του Πάσχα.

«Μην παίζουμε με τη φωτιά»

Χωρίς δισταγμό και αμφιβολία ο κ. Μπουλμπασάκος δηλώνει ρητά και απερίφραστα ότι «τον ξεπερνά ως λογική οι συζητήσεις που γίνονται για το Πάσχα στο χωριό».

«Εδώ και αρκετές μέρες υπάρχει μια σταθεροποίηση στο υψηλό επίπεδο όμως. Και εσείς οι ίδιοι διαπιστώσατε ότι τα πράγματα πιέζονται υπερβολικά» είπε με νόημα ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού.

«Θα δοκιμάσουμε και τις τοπικές δομές υγείας;»

«Για αυτό, πραγματικά, με εντυπωσιάζει και με ξεπερνά ως λογική να μπορέσουμε να ανοίξουμε σε αυτή τη συγκυρία με τέτοιο επιδημιολογικό φορτίο διάφορες οικονομικές δραστηριότητες και να κουβεντιάζουμε για Πάσχα στο χωριό. Νομίζω ότι πραγματικά δοκιμάζουμε τις αντοχές του Συστήματος, εμείς οι ίδιοι να προκαλέσουμε δυνητικά μια μεγάλη κατάσταση την οποία δεν θα μπορέσουμε να την ελέγξουμε» αναφέρει ο Γιώργος Μπουλμπασάκος.

«Δεν είναι υπερόπλα τα self test»

«Είναι ένα εργαλείο χρήσιμο αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά. Το υπερόπλο είναι τα εμβόλια τα οποία τους επόμενους μήνες θα έχουμε αρκετά για να φτιάξουμε ένα τείχος ανοσίας. Μην παίζουμε με τη φωτιά για 20 μέρες για να εξυπηρετήσουμε κοινωνικές ανάγκες που περισσότερο σημαίνει το Πάσχα. Θα πρέπει να κάνουν υπομονή» επισήμανε ο ίδιος», είπε ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This