Θρίλερ με αυτοκτονία διεμφυλικού ατόμου στους Αμπελόκηπους!

Διατηρούσε για χρόνια ερωτική σχέση με ισχυρό άνδρα δήμου της Αττικής

Must Read

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν προχθές το πρωί κάτοικοι των Αμπελοκήπων στην Αττική, όταν αντίκρισαν κρεμασμένο από τα κάγκελα μιας οικοδομής ένα γνωστό διεμφυλικό άτομο

Αμέσως ενημέρωσαν την Ασφάλεια και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως για τον άτυχο 31χρονο ήταν ήδη πολύ αργά.

Από την έρευνα προέκυψε ότι πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα είχε ενημερώσει με sms την μητέρα του για το τι σκόπευε να κάνει… Εκείνη, όμως, κοιμόταν και έτσι δεν πρόλαβε να διαβάσει το μήνυμα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι πριν από μια βδομάδα, ο 31χρονος ενημέρωσε φιλικό του πρόσωπο ότι ο 63χρονος, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, τον χτύπησε με δύναμη, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει πάνω στην τζαμαρία του διαμερίσματός του στους Αμπελόκηπους.
Αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση και το τηλεφώνημα καταγράφηκε, ενώ ο 63χρονος έσπευσε την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ισχυριζόμενος ότι είχε τραυματιστεί και εκείνος.

Έπειτα επισκέφτηκε Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνουν συστάσεις στον 31χρονο, ενώ την περασμένη Δευτέρα προχώρησε σε μήνυση εναντίον του διεμφυλικού άντρα για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ειδοποιήσει τόσο τον 63χρονο όσο και τα μέλη της οικογένειας του 31χρονου να προσέλθουν για να καταθέσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This