Σαρηγιάννης: «Τεράστιο ρίσκο οι μετακινήσεις το Πάσχα»

Ο καθηγητής επιμένει να «κάνουμε καλύτερα λίγη υπομονή»

Must Read

Μεγάλο ρίσκο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο ανοίγματος των μετακινήσεων την περίοδο του Πάσχα, ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

«Προβλέπω αποκλιμάκωση προς τα τέλη Απριλίου, αλλά θα ήταν μεγάλο το ρίσκο τις ημέρες του Πάσχα, ο κόσμος να μετακινηθεί εκτός νομού» είπε με νόημα ο κ. Σαρηγιάννης.

Αισιόδοξος από τα επιδημιολογικά δεδομένα

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο καθηγητής του ΑΠΘ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των επιδημιολογικών δεδομένων, εκτιμώντας ότι «τα κρούσματα θα μειωθούν στα 2.500 περίπου σε ημερήσια βάση».

Προειδοποίησε όμως, ότι αυτό δεν θα φανεί άμεσα στον αριθμό των διασωληνωμένων και κατά συνέπεια η πίεση στο σύστημα υγείας θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Για τον λόγο αυτό, ο κ. Σαρηγιάννης προέταξε ότι οι μετακινήσεις ενόψει του Πάσχα, αποτελούν ρίσκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον τάφο του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την Παραμονή Χριστουγέννων του 2023 σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη...

More Articles Like This