Καπραβέλος: «Δεν συζητάω για Πάσχα στο χωριό – Δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς!»

Ο γιατρός έκανε λόγο για «πισωγυρίσματα της κυβέρνησης και λάθος χειρισμούς»

Must Read

Αντίθετος με το πιθανό άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό τις ημέρες του Πάσχα, ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος.

«Δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς»

«Δεν συζητάω καν το Πάσχα στο χωριό αν δεν πέσουν τα κρούσματα. Με αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα η μετακίνηση από τη μία περιοχή στην άλλη μπορεί να προκαλέσει τέτοια έκρηξη που θα τη θυμόμαστε σε ολόκληρη τη ζωή μας».

«Δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς» είπε με νόημα ο κ. Καπραβέλος, ενώ πρόσθεσε ότι «τα ανοίγματα πρέπει να γίνονται πιο προσεκτικά, και εν μέσω θύελλας τρίτου κύματος κανονικά δεν πρέπει να πάμε για ανοίγματα».

«Χαμός στα νοσοκομεία από τα κρούσματα»

Παράλληλα, ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης τονίζει ότι έχουμε τις τελευταίες ημέρες νέα έκρηξη κρουσμάτων, με τις εφημερίες για τους γιατρούς να είναι δραματικές.

«Είχαμε μία μαρτυρική εφημερία με 62 εισαγωγές για κορωνοϊό κι ακόμη έρχονται ασθενείς» ανέφερε ο κ. Καπραβέλος.

Σχετικά με τους εμβολιασμούς, ο ίδιος επισήμανε πως φαίνεται ότι αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς και εξήγησε: «Έχουμε περισσότερους νέους με κορωνοϊό, στους μεγαλύτερους έχει κάνει δουλειά το εμβόλιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This