Δευτέρα 10/5/2021

Καπραβέλος: «Δεν συζητάω για Πάσχα στο χωριό – Δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς!»

Ο γιατρός έκανε λόγο για «πισωγυρίσματα της κυβέρνησης και λάθος χειρισμούς»

Αντίθετος με το πιθανό άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό τις ημέρες του Πάσχα, ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος.

«Δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς»

«Δεν συζητάω καν το Πάσχα στο χωριό αν δεν πέσουν τα κρούσματα. Με αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα η μετακίνηση από τη μία περιοχή στην άλλη μπορεί να προκαλέσει τέτοια έκρηξη που θα τη θυμόμαστε σε ολόκληρη τη ζωή μας».

«Δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς» είπε με νόημα ο κ. Καπραβέλος, ενώ πρόσθεσε ότι «τα ανοίγματα πρέπει να γίνονται πιο προσεκτικά, και εν μέσω θύελλας τρίτου κύματος κανονικά δεν πρέπει να πάμε για ανοίγματα».

«Χαμός στα νοσοκομεία από τα κρούσματα»

Παράλληλα, ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης τονίζει ότι έχουμε τις τελευταίες ημέρες νέα έκρηξη κρουσμάτων, με τις εφημερίες για τους γιατρούς να είναι δραματικές.

«Είχαμε μία μαρτυρική εφημερία με 62 εισαγωγές για κορωνοϊό κι ακόμη έρχονται ασθενείς» ανέφερε ο κ. Καπραβέλος.

Σχετικά με τους εμβολιασμούς, ο ίδιος επισήμανε πως φαίνεται ότι αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς και εξήγησε: «Έχουμε περισσότερους νέους με κορωνοϊό, στους μεγαλύτερους έχει κάνει δουλειά το εμβόλιο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ