Δευτέρα 17/5/2021

Η TUI και ο Θεοχάρης: Ρωσική «επέλαση» με εκτιμήσεις για… 300.000 τουρίστες!

O Θεοχάρης τους είπε ότι στις 14 Μαΐου θα αρθούν οι περισσότεροι περιορισμοί και η TUI Russia υποσχέθηκε... να μην σταματά τις πτήσεις

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας. Με φόντο την έναρξη των πτήσεων στις 14 Μαΐου, η TUI Russia εκτιμά ότι θα στείλει φέτος στη χώρα μας περίπου 300.000 Ρώσους τουρίστες!

Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, στη Μόσχα, ο γενικός διευθυντής της TUI Russia Taras Demura τον διαβεβαίωσε ότι η εταιρία θα αρχίσει πτήσεις τσάρτερ στην Κρήτη από τη Μόσχα και το Αικατερίνμπουργκ, καθώς και στην Κέρκυρα από τη Μόσχα, το Ροστόφ Να Ντονού και το Καζάν. Επιπλέον, η TUI Russia είναι έτοιμη να προσφέρει στους τουρίστες ταξίδια με τακτικές πτήσεις στην Αθήνα, στα θέρετρα της Χαλκιδικής, της Πελοποννήσου, στη Ζάκυνθο και στη Σαντορίνη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ρωσική πρωτεύουσας ο κ. Θεοχάρης εξήγησε ότι στις 14 Μαΐου θα αρθούν οι περισσότεροι περιορισμοί και το τελικό σύστημα θα αρχίσει να λειτουργεί. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνονται δεκτοί ταξιδιώτες, π.χ., από τη Ρωσία, εάν διαθέτουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε αρνητικό τεστ PCR. Θα διεξάγονται τεστ σε αεροδρόμια και όσοι επισκέπτες διαγιγνώσκονται θετικοί στην Covid-19 θα απομονώνονται.

Στη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών της Ρωσίας, αρμόδιο για θέματα τουρισμού Dmitry Zverev παρουσίασε τα πέντε επίπεδα άμυνας τα οποία έχει ορίσει το υπουργείο Τουρισμού για την τουριστική περίοδο του 2021.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ