Σάββατο 8/5/2021

Προκαλεί και φέτος η Ένωση Άθεων! Καλεί σε κρεατοφαγία τη Μεγάλη Παρασκευή 

Καλεί σε «Φανερό Τηλε-Δείπνο» και δίνει δώρο μπλουζάκια με προσβλητικό μήνυμα

Με προκλητική ανακοίνωση η Ένωση Άθεων εξοργίζει τους πιστούς που νηστεύουν την Μεγάλη Εβδομάδα και δη την Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα της Σταύρωσης του Χριστού, και απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη.

Η Ένωση που κάθε χρόνο την συγκεκριμένη μέρα καλεί σε δείπνα κρεατοφαγίας, προσάρμοσε και φέτος το κάλεσμα υπό τις συνθήκες της πανδημίας και έτσι οργανώνει διαδικτυακή συνεστίαση στο… «Φανερό Τηλε-Δείπνο». Μάλιστα διοργανώνει και διαγωνισμό με δώρα μπλουζάκια τα οποία αναγράφουν την προσβλητική φράση: «Πώς πάμε στο θεό παρακαλώ; ρώτησε το μικρό γουρουνάκι»

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Πλησιάζουν οι ανοιξιάτικες διακοπές και ο SARS COV-2 παραμένει μέρος της ζωής μας. Σε αντίθεση με την εκκλησία που τον αντιμετωπίζει με ξόρκια και προσευχές ή με τους πιστούς που κατεβάζουν τις μάσκες προστασίας για να μεταλάβουν κόντρα σε κάθε λογική, προσαρμοζόμαστε στην πραγματικότητα και τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν για δεύτερη φορά σε Φανερό Τηλε-Δείπνο, μια ανοιχτή τηλεδιάσκεψη όπου θα ξαναβρεθούμε με παλιούς φίλους, θα γνωρίσουμε νέους και θα μιλήσουμε για την Ένωση Αθέων και τις δραστηριότητές της.
Ελάτε να γιορτάσουμε τον αναμενόμενο θρίαμβο της ζωής και της ανθρώπινης επιστήμης, που μας έχει ήδη δώσει εμβόλια χάρη στα οποία ελπίζουμε σύντομα να βρεθούμε ξανά και από κοντά.

Την Παρασκευή 30-04-2021 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 20:00 στο https://us02web.zoom.us/j/83006433330…

Φέτος η εκδήλωση περιλαμβάνει Διαγωνισμό Φανερού Εδέσματος με δύο κατηγορίες:

  • Πιάτα με βάση κρέας/ψάρι/πουλερικά
  • Χορτοφαγικά πιάτα

Οι φωτογραφίες των συμμετοχών ανεβαίνουν στο: https://discord.gg/Qkqs5NvMzS

Οι νικητές θα κερδίσουν μάσκα ή t-shirt με το λογότυπο της Ένωσης ή αντίτυπο του βιβλίου “Πώς πάμε στο θεό παρακαλώ; ρώτησε το μικρό γουρουνάκι”. * Τα μέλη της @Γραμματεία δε μπορούν να διεκδικήσουν δώρο». 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ