Παρασκευή 25/6/2021

Ο κορωνοϊός νίκησε τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Γρηγόρη Τσιμιτσέλη!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Φθιώτιδα από τον θάνατο του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή, Γρηγόρη Τσιμιτσέλη, ο οποίος έφυγε από την ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας μετά από σύντομη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο 57χρονος ένστολος διασωληνώθηκε στις 20 Απριλίου μετά από επιπλοκές που του δημιούργησε ο φονικός ιός και πάλεψε σαν λιοντάρι για να κρατηθεί στην ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

νοσοκομείο

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης είχε εργαστεί σε υπεύθυνα πόστα ή σαν Διοικητής, στις Αστυνομικές Υπηρεσίες σε Λοκρίδα, Καμένα Βούρλα, Δυτική Φθιώτιδα και για πολλά χρόνια στη Λαμία, φθάνοντας με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή στη θέση του Α’ Βοηθού του Διευθυντή της τότε Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Συνεπής, δίκαιος και με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρέτησε με συνέπεια για πολλά χρόνια το Αστυνομικό Σώμα και τον πολίτη. Ο κορωνοϊός όμως δεν κάνει διακρίσεις όχι σε αξιώματα ή επαγγέλματα, αλλά ούτε σε ηλικίες, καθώς ήταν μόλις 57 ετών και όσοι τον ήξεραν έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που πρόσεχε την υγεία του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ