Ο κορωνοϊός νίκησε τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Γρηγόρη Τσιμιτσέλη!

Must Read

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Φθιώτιδα από τον θάνατο του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή, Γρηγόρη Τσιμιτσέλη, ο οποίος έφυγε από την ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας μετά από σύντομη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο 57χρονος ένστολος διασωληνώθηκε στις 20 Απριλίου μετά από επιπλοκές που του δημιούργησε ο φονικός ιός και πάλεψε σαν λιοντάρι για να κρατηθεί στην ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

νοσοκομείο

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης είχε εργαστεί σε υπεύθυνα πόστα ή σαν Διοικητής, στις Αστυνομικές Υπηρεσίες σε Λοκρίδα, Καμένα Βούρλα, Δυτική Φθιώτιδα και για πολλά χρόνια στη Λαμία, φθάνοντας με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή στη θέση του Α’ Βοηθού του Διευθυντή της τότε Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Συνεπής, δίκαιος και με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρέτησε με συνέπεια για πολλά χρόνια το Αστυνομικό Σώμα και τον πολίτη. Ο κορωνοϊός όμως δεν κάνει διακρίσεις όχι σε αξιώματα ή επαγγέλματα, αλλά ούτε σε ηλικίες, καθώς ήταν μόλις 57 ετών και όσοι τον ήξεραν έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που πρόσεχε την υγεία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This