Παρασκευή 18/6/2021

Μπάχαλο με τους εμβολιασμούς 30άρηδων! Έλαβαν ακυρωτικά μηνύματα – Τι απαντάει το υπουργείο

Τι κι αν έγινε λάθος; Η πρώτη φορά είναι; Ας περιμένουν εκ νέου οι πολίτες...

Η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των 30άρηδων άνοιξε όσο οι αδικημένοι 40άρηδες κάνουν ακόμα υπομονή μέχρι… να έρθει η σειρά τους. Ωστόσο, τα παρατράγουδα και η ανικανότητα που χαρακτηρίζουν κάθε έργο της κυβέρνησης ακόμα κι αν οι ίδιοι το αποκαλούν «επιτυχία» κοντεύουν πλέον να γίνουν… συνήθεια!

Μετά από πολλές καταγγελίες πολιτών, αποδείχτηκε ότι υποψήφιοι 30άρηδες για εμβολιασμό που γεννήθηκαν από το 1989 έως το 1991 έλαβαν ακυρωτικό μήνυμα για το ραντεβού που προγραμμάτισαν. Η χαρά τους κόπηκε απότομα καθώς ενώ είχαν ήδη εξασφαλίσει το ραντεβού τους, είδαν ξαφνικά μήνυμα στο κινητό τους ότι δυστυχώς δεν ανήκουν ακόμα σε κάποια από τις τρέχουσες εμβολιαστικές ομάδες και το ραντεβού που έλαβαν έγινε εκ παραδρομής…

Πολλοί από αυτούς δημοσιεύσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ακύρωση που έλαβαν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και αγανακτισμένοι ζητούν εξηγήσεις.

Ρε είστε βλαμμένοι;EDIT: Aπ την σειρά TYN.GOV.GR

Posted by Nikoleta Bitha on Tuesday, April 27, 2021

Κάθε μέρα που περνά νιώθω όλο και πιο σίγουρος για τη χώρα

Posted by Spyros Tzortzis on Tuesday, April 27, 2021

Θα περιμένουν μέχρι να επαναπρογραμματιστεί το ραντεβού τους

Λίγη ώρα αργότερα, το υπουργείο Υγείας με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε το «μπάχαλο» και αναφέρει ότι τα ακυρωτικά μηνύματα στάλθηκαν… «εκ παραδρομής». Το υπουργείο κάνει λόγο για ελάχιστα περιστατικά ακυρώσεων και ενημερώνει ότι τα ραντεβού που ακυρώθηκαν θα επαναπρογραμματιστούν. Εν ολίγοις, όσοι έφαγαν «άκυρο» θα χρειαστεί να περιμένουν. Άγνωστο για πόσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ