Τον Ισραηλινό που ανακάλυψε το εισπνεόμενο φάρμακο για τον κορωνοϊό συναντά ο Μητσοτάκης

Η κλινική μελέτη θα ξεκινήσει στα Νοσοκομεία Αττικόν και Σωτηρία

Must Read

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ισραηλινός καθηγητή Ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Τελ Αβίβ και επικεφαλής του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου, Ναντίρ Αρμπέρ, ο οποίος ανακάλυψε το εισπνεόμενο φάρμακο για τον κορωνοϊό.

Ο Αρμπέρ θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος και τον υποδέχθηκε, μαζί με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Τα νοσοκομεία Αττικόν και Σωτηρία είναι τα δύο που επιλέχθηκαν για την κλινική μελέτη του ισραηλινού φαρμάκου, με τον Αρμπέρ μάλιστα να έχει ήδη επισκεφθεί το πρώτο.

«Τα θετικά στοιχεία της θεραπείας είναι πως είναι εύκολα χορηγούμενη –τρία με τέσσερα λεπτά εισπνοών μία φορά την ημέρα– και μπορεί να χορηγηθεί ακόμα και στο σπίτι και δεύτερον, ότι η παραγωγή του είναι γρήγορη και φθηνή», είχε δηλώσει στην «Καθημερινή» λίγο καιρό πριν ο καθηγητής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This