Κυριακή 25/7/2021

Πάσχα στο χωριό: Αρκετές οι αναστροφές στα διόδια, αλλά οι περισσότεροι τα κατάφεραν να το… σκάσουν! (video)

Μέχρι το μεσημέρι σχεδόν 13.000 αυτοκίνητα είχαν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας

Ο «επιμένων ελληΝικά» έλεγε η διαφήμιση και πράγματι κάθε άλλο παρά λίγοι ήταν εκείνοι που… τα κατάφεραν να βγουν νόμιμοι, κατά τους ελέγχους των αρμόδιων αρχών στα διόδια της Ελευσίνας

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στα διόδια, με την εικόνα να θυμίζει σε πολλά εποχές επικής εξόδου του Πάσχα προ πανδημίας, καθώς πλήθος κόσμου έσπευσε να (επιχειρήσει να) φύγει από την Αττική. Ωστόσο, η βασική διαφορά φέτος ήταν οι ιδιαίτερα αυστηροί έλεγχοι, λόγων των μέτρων που ισχύουν για τις απαγορεύσεις μετακινήσεων.

diodia1 diodia8 diodia4 diodia2

Οι σαρωτικοί έλεγχοι έγιναν από την Τροχαία αυτοκινητοδρόμων, αλλά και από επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, καθώς παρατηρήθηκε ότι αρκετοί  ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα, με αποτέλεσμα να επιστρατευθούν επιθεωρητές της υπηρεσίας που με φορητό σαρωτή ταυτοποιούσαν και διασταύρωναν τα έγγραφα του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

diodia3 diodia6diodia5 diodia7

Και, παρά το γεγονός ότι πολλοί ήταν οι οδηγοί που αναγκάστηκαν σε αναστροφή, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα, μέχρι το μεσημέρι από τα διόδια της Ελευσίνας με κατεύθυνση προς Κόρινθο, είχαν περάσει περίπου… 13.000 οχήματα!

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ