Τι υποστηρίζει ο Κουρτάκης για την σχέση του με τον Μένιο Φουρθιώτη μετά την αποκάλυψη των συνομιλιών

Τι υποστήριξε μέσω Twitter

Must Read

Την δική του απάντηση έδωσε ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης μετά την αποκάλυψη των συνομιλιών του με τον υπόδικο για σειρά κακουργημάτων παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Ο Κουρτάκης υποστηρίζει τώρα ότι συνομιλούσε με τον παρουσιαστή, «μόνο για να τον βρίσει». Χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα, «σκουπίδι»!

Βεβαίωση η εντύπωση που υπήρχε για τις σχέσεις Κουρτάκη – Φουρθιώτη ήταν τελείως διαφορετική. Και οι δύο δημοσιογράφοι στα έντυπα τους, ακολουθούσαν την ίδια γραμμή, σε βαθμό μάλιστα που χαρακτηρίζονταν ως ο «άνεμος στα πανιά του Κυριάκου Μητσοτάκη», λόγω της θερμής υποστήριξης που παρείχαν στην κυβέρνηση.

Φουρθιώτης και Κουρτάκης ηγούνται στην επικοινωνιακή αντεπίθεση του Κυριάκου

Ο παρουσιαστής μάλιστα στις τηλεοπτικές του εκπομπές, παρά το ότι ουσιαστικά θεωρούντο εκδότες ανταγωνιστικών εκδόσεων, καθώς και οι δύο απευθύνονταν στο ίδιο κοινό και οι εφημερίδες τους ήταν εβδομαδιαίες, υπερασπιζόταν με όλες του τις δυνάμεις τον Γιάννη Κουρτάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Είχαν μάλιστα τότε και οι δύο την ισχυρή νομική υπεράσπιση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, άλλο ένα κοινό σημείο των δύο ανδρών.

Γιάννης Κουρτάκης – Μένιος Φουρθιώτης: Άνεμος ανανέωσης στην συντηρητική παράταξη

Τώρα όμως ο Γιάννης Κουρτάκης δίνει τη δική του εκδοχή για τις επικοινωνίες του με τον παρουσιαστή, που έρχεται σε σύγκρουση με την εντύπωση που υπήρχε. Τολμηρή εκδοχή, διότι θα πρέπει να αποδεχτεί κάποιος ότι ο Γιάννης Κουρτάκης έβριζε κάποιον ο οποίος τον υποστήριζε με πάθος και φανατισμό. Επιπλέον και οι δύο είχαν στραφεί με τον ίδιο τρόπο κατά του Παύλου Πολάκη.

Σε κάθε περίπτωση, τις απαντήσεις θα της δώσει η έρευνα των διωκτικών αρχών και η ελληνική δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This