Τρίτη 11/5/2021

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, για τον φετινό εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, τονίζοντας την σταθερή προσήλωση της Περιφέρειας Κρήτης στη συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς των Εργαζομένων, με κοινό στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.

«Ο εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς μας υπενθυμίζει τους διαρκείς αγώνες των εργαζομένων για την κατοχύρωση και την υπεράσπιση θεμελιωδών εργατικών δικαιωμάτων» είπε στην ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης.

Όπως τόνισε, τα τελευταία χρόνια οι ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες αλλά και η εξέλιξη της πανδημίας, διατηρούν στο επίκεντρο του δημοσίου διαλόγου τα ζητήματα που σχετίζονται με την εργασιακή ασφάλεια των εργαζομένων, τις συνθήκες εργασίας και βεβαίως την αύξηση των θέσεων απασχόλησης, ιδιαίτερα για τις νέες και τους νέους.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης, τιμώντας και την φετινή εργατική Πρωτομαγιά δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε τη συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης, με σωματεία και ενώσεις εργαζομένων με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και τη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος για όλους τους εργαζόμενους της Κρήτης» κατέληξε ο κ. Αρναουτάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ