Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 44χρονης – Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής της οικογένειας

Δεν βρέθηκαν ευρήματα θρόμβωσης ούτε όμως οξέου εμφράγματος

Must Read

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος που όρισε η οικογένεια της 44χρονης από την Θεσσαλονίκη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή 13 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, μίλησε στην εκπομπή LiveNews για τα πρώτα στοιχεία.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Γαλεντέρη, μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί η περίπτωση θρόμβωσης όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα αίτια που οδήγησαν την 44χρονη στον θάνατο: «Αυτό που μπορέσαμε μέχρι στιγμής να αποκλείσουμε, είναι η περίπτωση της θρόμβωσης. Δεν βρήκαμε να υπάρχει κάποια φρόμβωση στους φλεβώδεις κόλπους του εγκεφάλου, ούτε σε κάποιο φλεβικό μεγάλο στέλεχος του σώματος» δήλωσε και πρόσθεσε ότι πρέπει να εντοπιστεί ο μηχανισμός που οδήγησε την γυναίκα στον θάνατο.

«Αφού ανακαλύψουμε πώς πέθανε τελικά, τότε θα πρέπει να συγκρίνουμε τα βιβλιογραφικά δεδομένα του εμβολίου και να δούμε αν σχετίζεται ή όχι με αυτό» ανέφερε ο ιατροδικαστής και πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί η σύνδεση του εμβολίου με τον θάνατό της αφού η βρετανική κυβέρνηση έχει καταγράψει παρενέργειες από το σκεύασμα της AstraZeneca όπως οι αρρυθμίες που μπορούν να οδηγήσουν σε θάνατο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη, η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε ευρήματα οξέου εμφράγματος.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This