Στον εισαγγελέα ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης! Κατηγορείται για τουλάχιστον τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις

Η αρρωστημένη δράση του ξεκίνησε από τον περασμένο Αύγουστο στην περιοχή της Ακρόπολης

Must Read

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών φέρεται να είχε πραγματοποιήσει ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος συνελήφθη χθες, μετά τη δημοσιοποιήση βίντεο που τον δείχνει να ακολουθεί μια νεαρή σοπράνο μέχρι την είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη, έχοντας κατεβασμένο το φερμουάρ του παντελονιού του και επιδεικνύοντας τα… προσόντα του!

Μια 23χρονη Κινέζα στο Παλαιό Φάληρο, μια 21χρονη κοπέλα στην Ακρόπολη και μια ακόμη 27χρονη στη Νέα Σμύρνη αναγνώρισαν στο πρόσωπο του νεαρού, που εργάζεται ως σερβιτόρος σε γνωστό καφέ της Νέας Σμύρνης, τον σάτυρο που τις ακολούθησε επιδεικνύοντας το μόριο του και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε σκορπώντας τον τρόμο. Ο νεαρός, έκανε το λάθος στην 4η επίθεση του εναντίον της σοπράνο στη Νέα Σμύρνη να ακουμπήσει με την παλάμη του την τζαμαρία και να αφήσει στο γυαλί τα αποτυπώματά του.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το πρώτο  χτύπημα σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου στην περιοχή της Ακρόπολης με θύμα μια 21χρονη κοπέλα. Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο, αυτή τη φορά με θύμα μια 23χρονη Κινέζα ενώ η τρίτη στις 18 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όπου ο σάτυρος ακολούθησε μια 27χρονη κοπέλα και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε. Η τέταρτη επίθεση σε βάρος της σοπράνο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ οι αστυνομικοί φέρεται ότι εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο νεαρός να συνδέεται με το πρόσφατο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Οι αστυνομικοί, που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από τα στοιχεία που συνέλεξαν, έκαναν έρευνα στο σπίτι του όπου εντόπισαν και τα ρούχα που φορούσε στην τελευταία επίθεσή του. Και οι τέσσερις νεαρές γυναίκες κατάφεραν να τον αναγνωρίσουν.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Η αρχή για τη σύλληψή του έγινε όταν το τελευταίο φερόμενο θύμα του “ανέβασε” στο προφίλ του στο Facebook το βίντεο κλειστού κυκλώματος της κάμερας ασφαλείας της πολυκατοικίας του, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ-καρέ η σεξουαλική παρενόχλησή του από τον 22χρονο. Συγκεκριμένα, διακρίνεται η όμορφη σοπράνο να ανοίγει έντρομη την πόρτα για να γλιτώσει από τον “ξαναμμένο” επιδειξία, ενώ από πίσω της έρχεται ατάραχος εκείνος, φορώντας μια μαύρη μάσκα για τον κορονοϊό. Στη συνέχεια, σταματά ακριβώς μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας και αρχίζει να κοιτάζει μέσα από το τζάμι της πόρτας για να δει πού πήγε η νεαρή, ώσπου τελικά παίρνει την απόφαση να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας όλη αυτήν την ώρα σε κοινή θέα το μόριό του!

“Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριό, του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης “, έγραψε η νεαρή σοπράνο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, καθώς οι άνδρες της ΕΛΑΣ  κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 22χρονου και αργά χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην προσαγωγή του. Η σοπράνο που κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης τον αναγνώρισε, με συνέπεια να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τον πατέρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This