Η κλεμμένη σορός από την Καβάλα βρέθηκε στη… Δράμα!

Must Read

Σε οικογενειακό τάφο του Νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου της Δράμας βρέθηκε τελικά η κλεμμένη σορός του 76χρονου άντρα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από νεκροταφείο της Καβάλας!

Ολα άρχισαν όταν η δεύτερη σύζυγος του άντρα ανακάλυψε στο εννιαήμερο μνημόσυνό του στην Καβάλα ότι ο τάφος του είχε παραβιαστεί και στο φέρετρο δεν ήταν εκείνος, αλλά άχυρα! Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και άρχισαν έρευνες, με σκοπό τον εντοπισμό της σορού, όπως και έγινε. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο μακαρίτης βρέθηκε θαμμένος σε τάφο στον Αγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Εκεί όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιο του, ο οποίος σήμερα είναι ιερέας. Αργότερα, όταν ο ίδιος παντρεύτηκε τη δεύτερη γυναίκα του, πήγε μαζί της στην Ελευθερούπολη της Καβάλας, όπου έζησαν το υπόλοιπο της ζωής τους.

«Δεν ξέρουμε τίποτα»

«Δεν ξέρουμε τίποτα. Ο άνθρωπος για τον οποίο λένε είναι γέννημα θρέμμα του Αγίου Αθανασίου» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σοκ σε όλους τους κατοίκους της Καβάλας, αλλά και του Αγίου Αθανασίου, στη Δράμα, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος, ενώ η Αστυνομία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την πρωτοφανή αυτή υπόθεση. Ειδικότερα, στο επίκεντρο των ερευνών της βρίσκεται συγκεκριμένο πρόσωπο από το στενό, συγγενικό περιβάλλον του 76χρονου άντρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This