Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τους εκτελεστές της Ζακύνθου – Σαρώνει το νησί η αστυνομία για τον εντοπισμό τους (video)

Το θύμα είχε κατονομάσει 8 πρόσωπα, επιχειρηματίες και επίορκους αστυνομικούς, για την πρώτη απόπειρα εναντίον του, στην οποία δολοφονήθηκε η σύζυγός του.

Must Read

Βίντεο με τους δύο εκτελεστές του 54χρονου επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, ερευνά η αστυνομία, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Σε αυτό το βίντεο φέρεται να έχει καταγραφεί η διαδρομή διαφυγής των δραστών, με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν να είχε γίνει και πρόβα πριν την εκτέλεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχές, οι δράστες ήταν προετοιμασμένοι για όλα, ενώ είχαν κλεμμένο από τα τέλη Μαρτίου από την Αθήνα το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για το συμβόλαιο θανάτου του επιχειρηματία.

Χρησιμοποίησαν πλαστές πινακίδες από άλλο αυτοκίνητο ίδιου τύπου, ενώ μαζί τους είχαν και δεύτερο καλάσνικοφ, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα.

Ένα ακόμα στοιχείο που εξετάζει η αστυνομία, την έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι πιθανόν οι εκτελεστές να μην έχουν φύγει από το νησί και γι’ αυτό «σαρώνουν» καταλύματα για τον εντοπισμό τους, όπως και όσους έφτασαν στο νησί από την Αθήνα στις αρχές του μήνα.

Μελετώνται επίσης οι νομικές κινήσεις που είχε κάνει το θύμα και το ότι είχε κατονομάσει 8 πρόσωπα, επιχειρηματίες που έχουν σχέση με το νησί αλλά διαμένουν στην Αθήνα, αλλά και επίορκους αστυνομικούς, κάνοντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες (μετά την περσινή  αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί η σύζυγός του), για να βρεθούν αυτοί που δολοφόνησαν τη γυναίκα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This