Λέσβος: «Κορωνοπάρτι» με κοσμοσυρροή και δυνατή μουσική σε καφέ μπαρ… 300 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα! (video)

Κανείς από το κοντινό Α.Τ. ούτε είδε, ούτε και άκουσε τίποτα

Must Read

Την… καλοκαιρινή σεζόν εγκαινίασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής καφέ μπαρ σε χωριό της Δυτικής Λέσβου με DJ, δυνατές μουσικές, άφθονα ποτά και πλήθος συνωστιζόμενου κόσμου! 

Όλα αυτά λίγες, μόνο, ώρες μετά την ανακοίνωση της παραμονής της Λέσβου σε καθεστώς «βαθύ κόκκινου» για 9η συνεχή εβδομάδα, με το εν λόγω «κορωνοπάρτι» να έχει διαφημιστεί, μάλιστα, και μέσω σχετικής ανάρτησης στα social media. Το… πολυαναμενόμενο event μάζεψε, φυσικά, πολύ κόσμο από όλη τη Λέσβο, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφίζονται και να «τραβάνε» βιντεάκια, τα οποία αναρτούσαν δημόσια.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, όπως το stonisi.gr και το lesvospost.com, καταπατήθηκαν όλα τα μέτρα που έχει επιβάλει η πολιτεία για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού στην εστίαση, καθώς κανείς από τους περευρισκόμενους δεν φορούσε μάσκα, έπαιζε δυνατά μουσική και ήταν γεμάτος ο εσωτερικός χώρος του μαγαζιού. Εντύπωση, εξάλλου, προκαλεί και το γεγονός ότι στα περίπου 300 μέτρα από το καφέ μπαρ βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, τα στελέχη του οποίου… δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα απολύτως!

Πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, υγειονομικός, όλοι τους… παρόντες

Παρόντες, εξάλλου, στο πολυδιαφημισμένο «opening» ήταν, επίσης, διάφοροι πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και άλλοι τοπικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων και ένας υγειονομικός, κανείς από τους οποίους δεν έδειχνε να πολυσκοτίζεται για τις συνεχιζόμενες παρακλήσεις Χαρδαλιά

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου προχωρά σε διεξαγωγή έρευνας για το απαράδεκτο αυτό περιστατικό, με την επίσημη ανακοίνωσή της να αναφέρει τα ακόλουθα: «Σχετικά με καταγγελία που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, με αναφορές για παραβάσεις υφιστάμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Δυτικής Λέσβου, ανακοινώνεται ότι άμεσα με εντολή του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγου Ελευθέριου ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ, διενεργείται από χθες (08-05-2021) ενδελεχής έρευνα για το περιστατικό, από κλιμάκιο Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού, για τον προσδιορισμό ποινικών και διοικητικών κυρώσεων σε βάρος υπευθύνων. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

  • Δείτε πλάνα από το… τρικούβερτο γλέντι:

*πηγή φωτό / βίντεο: stonisi.gr 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This