Στο αυτόφωρο σήμερα ο «σάτυρος της Νέας Σμύρνης»! Καταγγέλθηκε και για απόπειρα βιασμού

Must Read

Νέα δεδομένα φέρνει στην υπόθεση του «σάτυρου της Νέας Σμύρνης», που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος ανυποψίαστων γυναικών, η αποκάλυψη ότι μία νεαρή κοπέλα, που είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού πέρυσι τον Αύγουστο, τον αναγνώρισε ως δράστη!

Σύμφωνα με όσα φέρετε να είπε η 20χρονη -τότε- κοπέλα στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως, η επίθεση σε βάρος της συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Αυγούστου, ενώ ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά την πόρτα του σπιτιού της. Εκείνη τη στιγμή, ένας άγνωστος άνδρας προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι και, αφού την έπιασε από το λαιμό και της έκλεισε το στόμα, επιχείρησε να την σπρώξει στο εσωτερικό του διαμερίσματός της! Η κοπέλα γλίτωσε τελικά από τις ανώμαλες ορέξεις του αγνώστου, χάρη στη σθεναρή αντίστασή της, αλλά κυρίως χάρη στην κίνησή της να τού κατεβάσει τη μάσκα που φορούσε, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να το βάλει στα πόδια. Ο ισχυρισμός της ότι αναγνώρισε τον δράστη της επίθεσης εις βάρος της στο πρόσωπο του 22χρονου δεν αποκλείεται να αλλάξει την ποινική μεταχείρισή του, καθώς η απόπειρα βιασμού συνιστά κακούργημα.

Ο νεαρός φοιτητής αναμένεται σήμερα να καθίσει στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Η μητέρα του, η οποία είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με εφήβους, δήλωσε συντετριμμένη την περασμένη Παρασκευή, ενώ υπερασπίστηκε τον γιο της στο δικαστήριο, λέγοντας ότι είναι εξαιρετικό παιδί:

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε την αγωνία της για τα μηνύματα μίσους που δέχεται ο 22χρονος στο Facebook: «Στα social media το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια, ξεκαθαρίζοντας ότι ο γιος της δεν πρέπει να θεωρηθεί ύποπτος φυγής και ότι θα δώσει κανονικά το παρών στο δικαστήριο.

«Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένειά μου», ανέφερε άλλωστε ο ίδιος ο δράστης, ενώ ο δικηγόρος του, Ιωάννης Μυταλούλης, ζήτησε από τον δικαστή να δει τον εντολέα του με συμπάθεια: «Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This