Ανήλικη «κλέφτηκε» από έρωτα με Πακιστανό αλλά τους «τσάκωσαν» στην Κρήτη!

Must Read

Δεν πρόλαβαν να χαρούν τον έρωτά τους ένας 18χρονος Πακιστανός και μια 15χρονη Ρομά από το Ζεφύρι Αττικής, οι οποίοι «κλέφτηκαν» μιας και οι γονείς της διαφωνούσαν να του την δώσουν για γυναίκα!

Το ζευγάρι εντοπίστηκε, από λιμενικούς χθες το πρωί, με το που έφτασε στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά. 

αστυνομια συλληψη νεαρος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη, όπως κατήγγειλε ο πατέρας της στην Αστυνομία, έφυγε από το σπίτι της στο Ζεφύρι το απόγευμα της 8ης Μαΐου μαζί με τον 18χρονο από το Πακιστάν. Οι δύο νέοι, όπως είπε ο πατέρας της ανήλικης είχαν προορισμό τους την Κρήτη. Όταν το πλοίο της γραμμής «έδεσε» χθες στο λιμάνι του Ηρακλείου άνδρες του Λιμεναρχείου είδαν τα δύο νεαρής ηλικίας άτομα, τα οποία από τις περιγραφές που υπήρχαν, έμοιαζαν με την 15χρονη και τον 18χρονο. Όταν τους ζητήθηκαν τα στοιχεία τους ο 18χρονος και η 15χρονη έδειξαν πλαστά έγγραφα και βεβαιώσεις εργασίας , ενώ χρησιμοποίησαν και πλαστά έγγραφα για να βγάλουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Στο λιμεναρχείο όπου οδηγήθηκαν οι δυο νέοι παραδέχτηκαν ότι πρόκειται για την 15χρονη και τον 18χρονο αλλοδαπό. Και οι δύο συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών ενώ σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Την ανήλικη παρέλαβε μετά από ενημέρωση του εισαγγελέα, συγγενικό της πρόσωπο στο Ηράκλειο, ενώ ο 18χρονος κρατείται και θα απελαθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This