Στο Πειθαρχικό γιατρός εμβολιαστικού κέντρου της Λαμίας που έλεγε στον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο!

«Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε...», έλεγε μεταξύ άλλων η γιατρός

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο ΚΥ Λαμίας, όπου πήγαινε ο κόσμος για τη διαδικασία εμβολιασμού.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr η γιατρός βάρδιας που συμπλήρωνε το έντυπο του κάθε πολίτη, τους απέτρεπε από το να κάνουν το εμβόλιο, λέγοντάς τους ότι κινδυνεύουν.

«Και που ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε είναι της Pfizer; Ποιος σας το διαβεβαιώνει; Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε; Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει… Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση. Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε…», έλεγε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν μάρτυρες.

Πολλοί από τους πολίτες δεν εμβολιάστηκαν αφού τρόμαξαν με αυτά που άκουγαν, ενώ άλλοι επικοινωνούσαν με τους δικούς τους, ή τον γιατρό τους και τους μετέφεραν το τι συνέβαινε. Μια 80χρονη μάλιστα σύμφωνα με το LamiaReport ανέβασε πίεση από την τρομάρα της και χρειάστηκε να καλέσει ασθενοφόρο, το οποίο τελικά δεν χρειάστηκε, αφού η συνοδός της (εγγονή) τη μετέφερε σπίτι.

Εν τω μεταξύ κατέφθασε και ο Διευθυντής του ΚΥ Λαμίας Ηλίας Καραγεώργος, ο οποίος απομάκρυνε τη γιατρό. Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το LamiaReport, επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι θα γίνει άμεσα ΕΔΕ.

Με τη σειρά του ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, έδωσε εντολή να τεθεί η γιατρός εκτός εμβολιαστικής διαδικασίας και την παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο: «Τέτοιες ενέργειες κρίνονται, κατάπτυστες, επικίνδυνες, προκαλώντας φόβο στους πολίτες , οι οποίοι συμμετέχουν ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας μαζικά στους εμβολιασμούς, κατανοώντας πλήρως ότι είναι το μόνο ασφαλές όπλο στον πόλεμο κατά της πανδημίας, οδηγώντας όλους μας προς την ελευθερία….», είπε στο LamiaReport.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού ΜΜΕ, δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη γιατρός δημιουργεί σχετικό θέμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This