Το τελευταίο αντίο σήμερα στην 20χρονη Καρολάιν – Με το πλοίο της γραμμής η σορός της στην Αλόννησο (video)

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι του Βόλου - «Είμαστε σε καλό δρόμο με την αναζήτηση των δολοφόνων», δηλώνει ο Μπαλάσκας

Must Read

Στο νησί της, την Αλόννησο (όπου μεγάλωσε από 9 ετών και έμεινε μέχρι που παντρεύτηκε), θα κηδευτεί στις 15:00 σήμερα η 20χρονη Καρολάιν, που έφυγε τόσο άδικα δολοφονημένη από τους αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η σορός της κοπέλας μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής από το λιμάνι του Βόλου στο νησί των Σποράδων, με τις εικόνες να κόβουν την ανάσα. Γιατί πώς να μην σου κοπεί η ανάσα βλέποντας τη χαροκαμένη μάνα να συνοδεύει το φέρετρο του παιδιού της…

Μαζί της ήταν λιγοστοί συγγενείς και μια φίλη της 20χρονης, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr το οποίο προσθέτει ότι με την επιβίβαση στο πλοίο, η μητέρα της Καρολάιν απομονώθηκε σε μια καμπίνα…

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία που εργάζεται ο άνδρας της δολοφονημένης κοπέλας ανακοίνωνε ότι θα παραμείνει κλειστή την ημέρα της κηδείας: «Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο».

Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας και ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας μίλησαν για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Διαβάστε ακόμα: «Αγγίζουν» τους δολοφόνους της Καρολάιν – Η ΕΛ.ΑΣ. σκανάρει 50 ποινικούς

«Είμαστε σε καλό δρόμο με την αναζήτηση των δολοφόνων», δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας, ενώ ο κ. Σούρας σκιαγράφησε το προφίλ των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This