Κυριακή 13/6/2021

Ξεσπά ο γιος του ηλικιωμένου που δέχτηκε επίθεση από οδηγό του ΟΑΣΘ: «Τον χτύπησε στο στήθος, έβγαλε ρατσισμό» (video)

«Δεν θα το ξεπεράσει εύκολα, δεν του αξίζει σε αυτή την ηλικία να περνάει κάτι τέτοιο»

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η συμπεριφορά ενός οδηγού του ΟΑΣΘ σε έναν ηλικιωμένο που αντέδρασε όταν πέρασε η στάση που ήθελε να κατέβει.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί σε βίντεο, ο οδηγός έφτασε σε σημείο να χτυπήσει τον ηλικιωμένο και του μίλησε άσχημα όταν εκείνος εκνευρίστηκε και του έκανε παρατήρηση επειδή κατάλαβε ότι προσπέρασε την στάση.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οικογένεια του ηλικιωμένου άνδρα, ο ίδιος κατευθυνόταν σε εμβολιαστικό κέντρο προκειμένου να εμβολιαστεί και είχε αγχωθεί μην χάσει το ραντεβού του.

Ο γιος του μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του οδηγού λεωφορείου: «Παίρνω τηλέφωνο την αδερφή μου γιατί ο σωματότυπος έμοιαζε και μαθαίνω ότι ήταν ο μπαμπάς και δεν έλεγε τίποτα, πήγε στο σπίτι και δεν ήταν καλά. Ο άνθρωπος ηλικιωμένος θα μπορούσε να ‘ταν μπαμπάς του. Ό,τι και να χει γίνει δεν θα έπρεπε να φερθεί έτσι. Αν τον έβρισε. Τον χτύπησε στο στήθος, έβγαλε και πολύ ρατσισμό που πρέπει να σταματήσει, είναι αστείο».

Μιλώντας στο Live News, o γιος του ηλικιωμένου υποστήριξε ότι ο πατέρας του δεν θα το ξεπεράσει εύκολα: «Το στήθος του ακόμα πονάει. Δεν θα το ξεπεράσει εύκολα, δεν του αξίζει σε αυτή την ηλικία να περνάει κάτι τέτοιο. Δεν σταμάτησε το λεωφορείο όταν του ζήτησε ο πατέρας μου, αλλά σταμάτησε για να κάνει τον τσαμπουκά του» δήλωσε ο γιος του.

Όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση του ΟΑΣΘ, ο οδηγός απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ