Εντυπωσιακό αποτέλεσμα: Έκαναν τις σκάλες του σχολείου… βιβλιοθήκη!

Δημιουργικά χρησιμοποίησαν τις ώρες που δεν είχαν τηλεκπαίδευση οι μαθητές,

Must Read

Πραγματικά εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα από το 57ο Γενικό Λύκειο Αθήνας, εκεί που οι μαθητές «ζωγράφισαν» μεταφορικά και κυριολεκτικά! Οι μαθητές τις ώρες που δεν είχαν τηλεκπαίδευση αποφάσισαν να δώσουν ένα άλλο χρώμα στα σκαλοπάτια του σχολείου τους και τα κατάφεραν…

Τα μετέτρεψαν σε βιβλιοθήκη, ζωγραφίζοντας σε κάθε σκαλί ένα διαφορετικό βιβλίο από την παγκόσμια λογοτεχνία. Χαρακτηριστικά τα βιβλία που διάλεξαν είναι:

«Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ», «Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια» της Χάρπερ Λι, «Περηφάνια και Προκατάληψη» της Τζέιν Όστεν, «1984» του Όρσον Γουέλς, «Πλάτωνος Πολιτεία», «Η φόνισσα» του Παπαδιαμάντη, «Ο Δον Κιχώτης» του Θερβάντες, «Η ζωή εν τάφω» του Στράτη Μυριβήλη, «Μάκβεθ» του Σαίξπηρ, «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This