Δευτέρα 14/6/2021

Ραγίζει καρδιές η πονεμένη μάνα του Καραϊβάζ: «Του κάνω παρέα στον τάφο του κάθε μέρα» (video)

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ για την οποία μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κανένα νεότερο στοιχείο, άφησε καταρρακωμένους την σύζυγο και τον γιο του, όπως επίσης και την ίδια του τη μητέρα η οποία βίωσε τον μεγαλύτερο πόνο, αυτόν του να ζεις γνωρίζοντας ότι το παιδί σου είναι νεκρό.

Με δάκρυα στα μάτια, μια μέρα μετά το μνημόσυνο που τελέστηκε για την μνήμη του δολοφονημένου δημοσιογράφου στον ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, στον Άλιμο, η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή T-live και ζήτησε να επικηρυχθούν οι δολοφόνοι του.

«Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του»

«Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό το άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή τι τους έφταιξε το παιδί μου. Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του. Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου γιατί δηλαδή. Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα» δήλωσε η χαροκαμένη μάνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ