Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ στην Μυρτιδιώτισσα Αλίμου (video)

Must Read

Ήταν το μεσημέρι της 9ης Απριλίου όταν ο Γιώργος Καραίβάζ έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αγνώστων λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στον Άλιμο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. 

Από τότε πέρασαν 40 ημέρες και χθες το απόγευμα, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον τόπο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, στο τρισάγιο στη μνήμη του δημοσιογράφου. Σήμερα τελέστηκε στον ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, στον Άλιμο το μνημόσυνο.

Η ταφή του είχε γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Δράμα και λόγω της πανδημίας, πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του, δεν είχαν καταφέρει να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο δημοσιογράφο. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες συλλυπήθηκαν τη σύζυγο και τον γιο του. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, συνομίλησε με την χήρα και τον γιο του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ το παρών έδωσαν αστυνομικοί και δημοσιογράφοι και φυσικά οι συνεργάτες του, από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Βρήκαμε μια μεγάλη, ανοιχτή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Ανθρώπους απλούς, που αγάπησαν τον Γιώργο μέσα από τα λόγια του, μέσα από τα κείμενά του. Ακόμα βρήκαμε αγάπη από όλους όσοι είχαν συνεργαστεί με τον Γιώργο και στο παρελθόν και σήμερα» δήλωσε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This