Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης»

Must Read

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκο Βελόπουλο, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), Χριστόφορος Σεβαστίδης, με αφορμή το νέο σχέδιο του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών (ΚΟΔΚΔΛ).  

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΕΔΕ «ο Πρόεδρος της Ένωσης επισκέφθηκε χθες στη Βουλή τον Πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης”, κ. Κυριάκο Βελόπουλο, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων για την ακολουθούμενη πρακτική αποκλεισμού των Δικαστικών Ενώσεων από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Εκφράσαμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας για το νέο σχέδιο του ΚΟΔΚΔΛ που επεξεργάζεται το Υπουργείο. Ο κ. Βελόπουλος δήλωσε ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες μας και ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες άρσης του ιδιότυπου αυτού αποκλεισμού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This