«Θα κινηθώ νομικά» λέει ο 35χρονος που έπαθε 2 θρομβώσεις από το ΑstraΖeneca

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη για την περιπέτεια που έζησε μετά το εμβόλιο

Must Read

Ο Αλέξανδρος Μεταξάκης ετοιμάζεται να στραφεί στη Δικαιοσύνη. Ο 35χρονος υπέστη δύο θρομβώσεις και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις λίγες μέρες αφότου είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca.

«Φυσικά και θα κινηθώ νομικά, δεν γίνεται να το αφήσω έτσι. Ηδη έχω ζητήσει τον ιατρικό μου φάκελο, ώστε να έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, και αμέσως μετά θα μιλήσω με δικηγόρο για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουμε. Ξαφνικά πήγα και ήρθα… Κάτι φταίει για όλο αυτό» ανέφερε σε δηλώσεις του στο protothema.gr.

«Όλα άρχισαν από ένα κάψιμο που αισθανόμουν στο πόδι»

Η απίστευτη περιπέτεια της υγείας του Κρητικού, εξαιτίας της οποίας φοβήθηκε πολύ για τη ζωή του, άρχισε 11 μέρες μετά τον εμβολιασμό του. Οπως λέει, έκανε το εμβόλιο τη Μ. Πέμπτη και στις 10 Μαΐου αισθάνθηκε πόνο στο πόδι. «Όλα άρχισαν από ένα κάψιμο που αισθανόμουν στο πόδι. Τότε νόμιζα πως ήταν κάποιος τένοντας ή κάποιο πιάσιμο. Περπατούσα να πάω στη δουλειά μου και ξαφνικά βρέθηκα στο νοσοκομείο. Μετά, όταν βγήκε η διάγνωση, έκανα τη σύνδεση με το εμβόλιο» αναφέρει.

Το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, έπαθε και δεύτερη θρόμβωση, αυτή τη φορά στις καρωτίδες. Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη περίπτωση αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Παράλληλα, η ψυχολογία του πήγαινε από το ζενίθ στο ναδίρ. «Ηταν ανάμεικτα τα συναισθήματα που ένιωσα καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ και στα δύο χειρουργεία. Στο πρώτο, όταν γίνεται κάτι τόσο ξαφνικά, από τη μια στιγμή στην άλλη, και σου λένε πως υπάρχει περίπτωση να σου κόψουν το πόδι, ενώ μέχρι πριν από δύο ώρες περπατούσες κανονικά, εκεί τρως την πρώτη κεραμίδα. Στη δεύτερη περίπτωση φοβήθηκα ακόμα περισσότερο όταν μου είπαν πως η θρόμβωση ενδεχομένως να έφευγε από την καρωτίδα όπου ήταν και να πήγαινε στον εγκέφαλο. Τότε θα πάθαινα εγκεφαλικό ισχαιμικό, ενώ ακόμα και στο χειρουργείο με ενημέρωσαν πως υπήρχε περίπτωση να πάθω εγκεφαλικό κατά τη διάρκειά του».

Ο 35χρονος έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον μπορεί να κινείται κανονικά. Οπως αναφέρει, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα σκεφτόταν πιο ώριμα ως προς το πότε θα έκανε το εμβόλιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This