Εκτάκτως στο χειρουργείο η 44χρονη με θρόμβωση, μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca!

Οι γιατροί ζήτησαν από τον σύζυγό της να συναινέσει προκειμένου να χειρουργηθεί! 

Must Read

Εκτάκτως στο χειρουργείο μπαίνει η 44χρονη, μητέρα τριών παιδιών, στην Κρήτη, που παρουσίασε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca. Η 44χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος και στις 20 Μαΐου εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εμφάνισε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ λίγο νωρίτερα ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γεώργιος Χαλκιαδάκης, ενημέρωσε ότι η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί. Η αξονική έδειξε αύξηση του αιματώματος!

Η κατάσταση είναι κρίσιμη και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι γιατροί ζήτησαν από τον σύζυγό της να συναινέσει προκειμένου να χειρουργηθεί!

Οι ευχές όλων στο πλευρό της 44χρονης μητέρας που μπήκε σε τόσο σοβαρή περιπέτεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This