Νοσοκόμα ανακάλυψε πιπεράτες φωτογραφίες της σε «μαϊμού» προφίλ στα social media

«Τσάκωσαν» 26χρονη Ροδίτισσα

Must Read

Σε «ροζ» περιπέτειες μπήκε μια νοσοκόμα από την Αθήνα, η οποία ανακάλυψε πως φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο έχουν ανέβει -εν αγνοία της- σε ψεύτικα προφίλ στο facebook και το Instagram, καθώς και σε σελίδα ερωτικών γνωριμιών! Για το περιστατικό έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον πταισματοδίκη Ρόδου μια 26χρονη Ροδίτισσα!

Όπως κατήγγειλε η 30χρονη, που εργάζεται σε νοσοκομείο της Αττικής, κάποιες από τις αναρτήσεις αυτές έγιναν μέσα στο 2019, και μάλιστα τότε είχε υποβάλει μήνυση, ωστόσο έγιναν και νεότερες μέσα στο 2020. Η ίδια είπε ότι ο χρήστης ενός από αυτά τα προφίλ τής έστειλε προσωπικό μήνυμα και της δήλωσε πως γνωρίζει την προέλευση των φωτογραφιών και πως ο ίδιος τις έχει στην κατοχή του, αλλά δεν τις έχει δημοσιοποιήσει. Μάλιστα, για να τον πιστέψει, της έστειλε δύο από αυτές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το dimokratiki.gr, για να της αποκαλύψει πώς βρέθηκαν στα χέρια του οι καυτές φωτογραφίες της τής ζήτησε να του στείλει κι άλλες παρόμοιες, κάτι που η 30χρονη δεν έκανε. Η γυναίκα είπε ότι μηνύματα με παρόμοιο περιεχόμενο έλαβε και από άλλον χρήστη του Instagram, ο οποίος της είπε πως έχει δει τις φωτογραφίες της και σε σελίδα ερωτικών γνωριμιών!

Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη

Τελικά, ύστερα από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε πως η σύνδεση διαδικτύου που χρησιμοποιήθηκε για ένα από αυτά τα προφίλ ανήκει σε 26χρονη Ροδίτισσα, η οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του πταισματοδίκη Ρόδου στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, καθώς φαίνεται ως η μοναδική συνδρομήτρια της εταιρίας τηλεπικοινωνιών όπου οδήγησε η σύνδεση. Η Ροδίτισσα υποστηρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή σε όλο αυτό και ότι η σύνδεση πλέον χρησιμοποιείται από τους νέους ενοικιαστές του σπιτιού, που μίσθωνε παλαιότερα. Το σίγουρο είναι ότι η προσωπική και η επαγγελματική ζωή της 30χρονης έχουν κλονιστεί, καθώς όλο αυτό έχει γίνει γνωστό στον χώρο δουλειάς της.

(Φωτό: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This