Ανοιχτά σήμερα εμπορικά κέντρα και σούπερ μάρκετ – Ποιό είναι το ωράριο λειτουργίας τους

Must Read

Με ανεβασμένα τα ρολά είναι σήμερα τα καταστήματα, 23 Μαΐου, τα εμπορικά κέντρα και τα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, αναφορικά με τα μέτρα για την ενίσχυση της οικονομίας.

Η απόφαση αφορά στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία , ζαχαροπλαστεία) φαρμακεία, βενζινάδικα, καθαριστήρια, pet shop, και καταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων και το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 07:00 μέχρι τις 22:30 με την εξαίρεση την παράδοση delivery που ισχύει μέχρι τη 01:00 τη νύχτα και τα φαρμακεία και τα πρατήρια που λειτουργούν με βάση τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να βεβαιωθείτε εάν είναι ανοιχτό την Κυριακή το κατάστημα που σας ενδιαφέρει, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του ή καλώντας στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για τα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων (mall), των εκπτωτικών χωριών, των καταστημάτων εντός καταστήματος, τις υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια, επίσης επιτρέπεται η λειτουργία τους την προσεχή Κυριακή. Το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This