Αντίθετος με τις απαξιωτικές δηλώσεις του αδερφού του για τον πρωθυπουργό ο Αθανάσιος Λασκαρίδης

Ανακοίνωση του αδερφού του με την οποία διαχωρίζει τη θέση του

Must Read

Διαχωρίζει τη θέση του από τις δηλώσεις του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη σε συνέντευξη του που κυκλοφόρησε από διεθνή δημοσιογραφικό οργανισμό την οποία αποκάλυψε πρώτο το newsbreak.gr,  ο αδερφός του Αθανάσιος Λασκαρίδης.

Στη συνέντευξη που προκάλεσε «σεισμό» ο Πάνος Λασκαρίδης ανέφερε ότι οι εφοπλιστές «δεν χρειάζονται τον πρωθυπουργό, μπορούν να χέ**** πάνω στον πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός για αυτούς δεν έχει καμία χρησιμότητα», ενώ σε δήλωσή του στα naftikachronika.gr, ο ίδιος έκανε λόγο για άσχετες συζητήσεις που δεν αφορούσαν τη σημερινή κατάσταση της ναυτιλίας ούτε τον Πρωθυπουργό.

Σε ανακοίνωσή του ο αδερφός του Αθανάσιος Λασκαρίδης αναφέρει ότι δεν συμμερίζεται αυτές τις απόψεις, οι οποίες μάλιστα τον βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο:

«Αναφορικά με τον πρόσφατα δημιουργηθέντα θόρυβο σχετικά με τις δηλώσεις του αδελφού μου Παναγιώτη Λασκαρίδη σε συνέντευξη του στο European Investigative Collaboration, επιθυμώ να δηλώσω ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις τις οποίες όχι μόνο δεν συμμερίζομαι, αλλά με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο.

Η Ελληνική Ναυτιλία οφείλει την μετεωρική άνοδο και εξαιρετική επιτυχία της από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, κατά κύριο λόγο, στην προστασία και υποστήριξη που επέδειξαν όλες ανεξαιρέτως οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις προς αυτήν. Κάθε άλλος σχολιασμός εκ μέρους μου για το θέμα αυτό περιττεύει» αναφέρει.

Να σημειώσουμε ότι το Μέγαρο Μαξίμου εδώ και δύο εικοσιτετράωρα που το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ είδε το φως της δημοσιότητας, διατηρεί ντροπιαστική σιωπή και δεν έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This