Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας στον θάνατο της 11χρονης (video)

Τι δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων για την τραγωδία με το 11χρονο κοριτσάκι

Must Read

Σόκαρε το πανελλήνιο η είδηση θανάτου ενός 11χρονου κοριτσιού στα Χανιά τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ της Τρίτης.

Το μικρό κορίτσι έφυγε από το σπίτι του στον Μακρύ Τοίχο περίπου στις 20:00 και δεν επέστρεψε ξανά. Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές και σύντομα για τον εντοπισμό της κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Δυστυχώς το άψυχο σώμα της μικρής εντοπίστηκε από περιπατητές στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. Η μικρή φέρεται να έχει πέσει από μεγάλο ύψος στα βράχια.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η ιατροδικαστική έρευνα είναι σε εξέλιξη, ενώ  Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γιώργος Λιμπινάκης ανέφερε ότι αυτό που είναι βέβαιο μέχρι τώρα είναι ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής: «Έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Το ίδιο ακριβώς πόρισμα έβγαλε και ο ιατροδικαστής.  Ερευνώνται οι συνθήκες της πτώσης του παιδιού» δήλωσε ο κ. Λιμπινάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές αφήνουν ανοιχτό και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ενώ ταυτόχρονα εξετάζουν τις συνθήκες διαβίωσης της 11χρονης στο οικογενειακό της περιβάλλον. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This