Είχε άγιο 19χρονη στο Βόλο: Πήρε φωτιά το κινητό της, την ώρα που μιλούσε!

Αυστηρές κυρώσεις, αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις ασφαλείας από τις εταιρείες κατασκευής των συσκευών, ζητάει ο δικηγόρος της νεαρής

Must Read

Πραγματικά άγιο είχε 19χρονη στον Βόλο που λίγο έλειψε να κάψει το αυτί της, όταν πήρε φωτιά το κινητό της, την ώρα που μιλούσε!

Η νεαρή κοπέλα πανικοβλήθηκε, όπως ήταν φυσικό, αλλά αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Έτσι ο πατέρας της κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αστυνομικό τμήμα Βόλου. Ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης, που έχει χειριστεί κι άλλες υποθέσεις ανάφλεξης και έκρηξης κινητών τηλεφώνων.

Και ο οποίος ζήτησε αυστηρές κυρώσεις, αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις ασφαλείας από τις εταιρείες κατασκευής των συσκευών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This