Δύο ανήλικα αδέρφια πήραν κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα τους και έσπειραν τον πανικό στην Πετρούπολη

Must Read

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής, σε περιοχή της Πετρούπολης, όταν δύο ανήλικοι πήραν κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα τους και έσπειραν τον τρόμο και τον φόβο έξω από το 8ο δημοτικό σχολείο.

Συγκεκριμένα, τα δύο αγόρια «δανείστηκαν» από τον πατέρα τους το αυτοκίνητο του όμως δεν αρκέστηκαν σε μια χαλαρή βόλτα. Φτάνοντας έξω από το σχολείο και πιθανόν για να προκαλέσουν εντύπωση άρχισαν τα τετ-α-τετ με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο του οχήματος, προκαλώντας σημαντικές φθορές σε άλλα σταθμευμένα οχήματα, καθώς και τον τραυματισμό γονέα που περίμενε να σχολάσει το παιδί του.

Άμεσα, έφτασαν στο σημείο άνδρες της Άμεσης Δράσης και ακολούθησε τρελή καταδίωξη των δύο νεαρών. «Τους καταδίωξε η Αστυνομία και από τον πανικό τους παράτησαν το αυτοκίνητο τους εν κίνηση έξω από το δημοτικό σχολείο. Το αυτοκίνητο ακυβέρνητο έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γονιός ενώ περίμενε να σχολάσει το παιδί του. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα αφού σε λίγη ώρα θα σχόλαγαν και οι υπόλοιποι μαθητές» είπε κάτοικος της περιοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This