Αμφισβητεί τα πάντα ο δικηγόρος της μητέρας της 11χρονης Ιωάννας: «Υπάρχει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας»

«Η μητέρα της 11χρονης ισχυρίζεται ότι το παιδί δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του», λέει ο κ. Λύτρας

Must Read

Παρότι οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση του θανάτου της 11χρονης Ιωάννας η οποία έπεσε στα βράχια στα Χανιά, ο δικηγόρος της μητέρας της, Απόστολος Λύτρας δεν το αποκλείει.

Σύμφωνα με τον κ.Λύτρα είναι «ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η μητέρα της 11χρονης ισχυρίζεται ότι το παιδί δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του», ενώ δεν δέχεται και τα όσα ισχυρίστηκαν συμμαθητές της Ιωάννας ότι τους είχε αποχαιρετήσει: «Όλοι οι συμμαθητές της και οι καθηγητές της κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί, για την ψυχή της παρέας».

Σε ότι αφορά το πώς βρέθηκε η Ιωάννα σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, ο κ. Λύτρας μετέφερε στον ΑΝΤ1 τον προβληματισμό της οικογένειας: «Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 11χρονη συνήθιζε να παίζει και να κινείται μόνο κοντά στο σπίτι της. Πώς βρέθηκε εκεί, με ποιον τρόπο; Eίναι απορίας άξιο και τι έγινε σε εκείνο το σημείο. Δεν είχε καμία δουλειά να πάει σε εκείνο το σημείο. Αυτό είναι που ισχυρίζεται η μητέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι χθες, η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού, είχε δηλώσει σχετικά: «Ή έχει γίνει κάποιο δυστύχημα ή κάποιος οδήγησε την Ιωάννα στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι το παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This