Απεργία στα πλοία: Τεράστιες ουρές και ατέλειωτη ταλαιπωρία στο λιμάνι του Πειραιά

Η απεργιακή κινητοποίηση κηρύχθηκε παράνομη από το πρωτοδικείο Πειραιά

Must Read

Συγκεντρωμένοι επιβάτες βρίσκονται έξω από το πλοίο «Blue Star Delos» που είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 07:25 το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά για Θήρα-Πάρο-Νάξο, αλλά παραμένει άγνωστο αν το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εκτελεστεί, καθώς μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού έχουν αποκλείσει την είσοδο του πλοίου πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ συνδικαλιστών και υπουργείου. Φαίνεται πως η έκβαση θα είναι θετική και το πλοίο τελικά θα καταφέρει να φύγει με κάποια καθυστέρηση.

Ουρές κόσμου που περιμένουν να ταξιδέψουν έχουν σχηματιστεί στο λιμάνι του Πειραιά καθώς συνδικαλιστές της ΠΕΝΕΝ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.

Παρότι η απεργιακή κινητοποίηση κηρύχθηκε παράνομη από το πρωτοδικείο Πειραιά, συνδικαλιστές της Ένωσης βρίσκονται στο λιμάνι και εμποδίζουν να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα ναυτεργατικά σωματεία έχουν μεταθέσει την απεργία για τις 10 Ιουνίου, μαζί με την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This