Απίστευτο! Νεκρός κάτω από τις ρόδες του ΙΧ του 85χρονος στην Φθιώτιδα

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς ενός 85χρονου άνδρα στην Φθιώτιδα, ο οποίος βρέθηκε στις 09:00 το πρωί νεκρός κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του.

Το απίστευτο δυστύχημα σημειώθηκε στα Καμπιά Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης. Τον άτυχο άνδρα βρήκε αιμόφυρτο κάτοικος της περιοχής και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο ηλικιωμένος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και δεν έδεσε σωστά το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να το σταματήσει, αυτό να τον παρασύρει. 

Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ «lamiareport.gr» με το ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, προκειμένου να διαπιστωθεί ο θάνατός του, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον ηλικιωμένο, διενεργεί το ΑΤ Σπερχειάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This