Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο δήμο Θέρμης της Θεσσαλονίκης

Must Read

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής σε δασική έκταση, στην περιοχή της Φιλοθέης στον δήμο Θέρμης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και τη συμβολή δύο Canadair που πραγματοποιούσαν συνεχείς ρίψεις.  

Από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η κινητοποίηση των ανδρών της ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 53 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ακολουθούμενες από τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Στη μάχη της κατάσβεσης συνδράμουν και δύο Canadair, τα οποία πραγματοποιούσαν διαρκώς ρίψεις νερού, με τις ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να εναλλάσσονται και να ρίχνουν μεγάλες ποσότητες νερού για να μην υπάρξει αναζωπύρωση καθώς οι άνεμοι έπνεαν με αρκετή ένταση. Πάντως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:

https://youtu.be/Dud3VT1FPDQ

*πηγή εσωτερικής φωτό / video: seleo.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This