Σκότωσε δύο ανθρώπους στην Κέρκυρα και μετά αυτοκτόνησε (video)

Must Read

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία, της Κέρκυρας από το διπλό έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, λίγο πριν από τις 11:30, στην περιοχή της Δασιάς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το ένα από τα δύο θύματα, η γυναίκα ελληνικής καταγωγής, ενοικίαζε τα διαμερίσματά της στον 60χρονο δράστη, καθώς και στο άλλο θύμα.

Ήταν 11.30 το πρωί, όταν ο 60χρονος Κερκυραίος, που ήταν πατέρας αστυνομικού και κατοικούσε στο ισόγειο του κτιρίου, διαπληκτίστηκε έντονα με την 61χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια του κτιρίου και πυροβόλησε εναντίον της με κυνηγετική καραμπίνα. Με τον 55χρονο Ελληνογάλλο, που κατοικούσε στον πρώτο όροφο, ο δράστης δεν είχε διαφορές. Όμως, όλα δείχνουν ότι προσπάθησε να παρέμβει, για να σώσει τη γυναίκα και δέχθηκε και αυτός πυροβολισμούς! Στην συνέχεια κλείστηκε στο διαμέρισμά του και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο.

Ο Ελληνογάλλος σκοτώθηκε ακαριαία από τους πυροβολισμούς, ενώ η Ελληνίδα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Η 61χρονη προσπαθούσε να διώξει από το διαμέρισμα τον δράστη

Όπως έγινε γνωστό, η ιδιοκτήτρια μαζί με τον Ελληνογάλλο ένοικο προσπάθησαν να διώξουν από το διαμέρισμα τον δράστη αφού δημιουργούσε αρκετά προβλήματα.

Μόλις η ιδιοκτήτρια με τον ένοικό της έφθασαν για να μιλήσουν με τον δράστη, ξέσπασε καβγάς, με τον τελευταίο να μπαίνει στο σπίτι, να παίρνει μια καραμπίνα και να πυροβολεί. Έξι σφαίρες πέτυχαν τα δύο άτομα, που έπεσαν νεκρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This